Gaver til hende

Har du svært ved at finde en gave til din søster, din mor eller måske svigermor? Det kan også være rigtig svært selvom man kender personerne rigtig godt. Jeg har selv haft svært ved det uanset om jeg kender personen eller jeg lige har mødt dem.

Vi har samlet de fedeste gaver som man kan give og gjort det nemt for dig med en overskuelig opsætning. Vi har også vores livechat som du kan benytte hvis du virkelig slet ikke kan finde noget. Vi sidder klar på livechatten hver dag fra 9-22 så bare skriv 🙂

⚡ 3 af de mest populære kategorier

Dameure på tilbud
Oplevelser
Bolig & hjem

Dameure på tilbud

Dameure på tilbud. Over 900 forskellige dameure med op til 80% rabat. Det bliver ikke billigere. Et ur er en rigtig god gave da den både er personlig og viser at man gerne vil give et smukt smykke.

0
- 9% 1781643 Tommy Hilfiger Dani Dameur
0
- 30% GT047010 Gant Phoenix Dameur
0
- 15% MVMT Orion

MVMT Orion

1,295 kr 1,095 kr

Lækker mad

Mad siger mere end tusinde ord. Inviter hende på en god middag for to på en pæn restaurant eller gør noget mere ud af morgenen med brunch. Faktisk kan man også prøve chokoladebrunch som er en lækker kombination af chokolade og hyggeligt brunch. Jeg har ihvertfald gode oplevelser med netop sådan en gave, da den både er personlig og ikke mindst noget man vil huske tilbage på.

0
Kage og kaffe for 2
kage-med-kaffe
0
Go amok i en pølsevogn på 1 time
hotdog_1_time
0
Brunch for to
pexels-photo-693268

Tøse spil

Giv et spil til din veninde som i kan spille til tøseaften. De er utrolig sjove og passer perfekt ind til tøsehyggen sent om aften, hvor man bare har lyst til at have det sjovt og grine. De kan også være en god gave til en konfirmand eller som en værtinde gave.

0
Sig det samme!
sigdetmedetsamme
0
Sandt eller Bullshit
sandt-eller-bullshit-quiz
0
Tøsemiddag Quiz
tøsemiddag2

Bolig / Hjem

Mangler hun noget at pynte med i sin bolig? Måske er det en housewarming så kan disse bud give smil på læben og et kæmpe tak. Husk vi hjælper gerne hvis du virkelig ikke ved hvad du skal give, bare skriv på vores livechat.

0
- 50% Hoptimist Messing

Hoptimist Messing

299 kr 149 kr
0
Kähler Omaggio Vase Sort
Sort vase fra kahler
0
Sparegris Georg Jensen
Min elefant

Bare rolig, der kommer flere kategorier. Vi arbejder på sagen.

Vores rating

 Stedet for produkt elskere - Kombanu
Logo
Opret en ny konto
Gendan adgangskode