Robotstøvsuger – De 6 bedste samlet her

0
Stemmer0
Stemmer0
Vores rating

Robotstøvsuger er fremtiden!

En robotstøvsuger er nutidens teknologi, en støvsuger det gør rent af sig selv. For nogle få år siden var det slet ikke muligt, men nu er det en mulighed i alles hjem. Man sparer en masse tid, da den simpelthen støvsuger dit hus for dig, i mens du er på arbejdet, eller ser tv. Teknologien er der, og den bliver kun bedre. Der findes også robotplæneklipper, og robotvinduespudser, så teknologien gør hverdagen nemmere for os alle sammen.

Vi har selv været på udkig efter en robotstøvsuger herhjemme, og derfor tænkte jeg at de ville være oplagt at dele dem som vi selv kiggede på og fandt mest interessante .


Utrolig nem at komme i gang med

iRobot Roomba 616

Pris set til: 1.988 kr – Skousen

[icon name=”check-square” class=”” unprefixed_class=””] Gode anmeldelser

IRobot Roomba 616

IRobot Roomba 616

iRobot Roomba 616, er en utrolig nem robotstøvsuger at komme i gang med, da det eneste man skal er egentlig bare at trykke på knappen ”CLEAN” som sidder i midten. Den har sensorer der scanner rummet i op til 60 gange i sekundet, så den bevæger sig mest effektivt rundt.

Sensor

Sensorene scanner rummet konstant så den rengøre mest effektivt, men også så den kan bevæge sig under møbler og udenom forhindinger, og ikke mindst ungå trapper. Robotten er selv i stand til at identificere hvilket guldtype den støvsuger. Den fungere på hårde gulde såvel som tæpper og indstiller selv børsterne til hvilket type gulv den støvsuger. Den har også en forbedret støvbeholder som hedder aerovac, som gør skidtet bedre bliver suget ned i beholderen i forhold til andre robotstøvsugere.

Navigation

Den er udstyret med et hav af sensor, som den konstant gør brug af, til at ungå kollision og kortlægge den mest effektive rute som den skal støvsuge. Den støvsuger ekstra gange der hvor der stadig er støv, så der kommer en maksimalt resultat.

Den har en trappesensor som navnet antyder, hjælper den robotten med at registret niveauforskel så den ungår at køre ud over en trappe eller afsats. Den har også sidebørste på sig, så den samtidig med guldet kan gøre alle dine lister rene.

Batteri

iRobot roomba 616 har et NimH batteri, der har en køretid mellem 60-90 minutter, som afhænger af hvor stor en opgave den har. Når robotten er ved at løbe tør for strøm, finder den selv tilbage til sin lade station for at oplade. Den tager 3 timer at oplade. Den er god til at dække en gulvareal på op til 100 kvadratmeter.

Nøglespecifikationer
 • Køretid op til 90 minutter
 • Mange smarte sensorer
 • Opladningstid på 3 timer
 • Batteritype: NiMH – 240 V
 • Lydniveau: 61 dB(A)
 • Højde: 92 mm
 • Bredde: 340 mm
 • Dybde: 340 mm

Pris set til: 1.988 kr – Skousen

[penci_button link=”https://kombanu.dk/til/skousen/irobot-roomba-616/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til Skousen – 1.988 kr[/penci_button] [penci_button link=”https://kombanu.dk/til/whiteaway/irobot-roomba-616-2/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til WhiteAway – 1.988 kr[/penci_button]

 

Du bestemmer ned til mindste detalje

LG Hombot VR8600OB

Pris set til: 3.499 kr – WhiteAway

[icon name=”check-square” class=”” unprefixed_class=””] Gode anmeldelser

LG Homebot VR8600OB

LG Homebot VR8600OB

LG Hombot VR8600OB giver dig den bedste mulighed for at planlægge alt ned til mindste detalje. Robotten har en virtuel væg der viser det område den skal støvsuge i. Den medfølgende fjernbetjening gør du selv kan bestemme hvor den skal køre hen og støvsuge.

Navigation

Den er udstyret med robotnavi 10, og har lokaliseringssensorer Vision, Gyro og OFS. Det medfølgende magnetbånd, kan lave en virtuel væg, så du bestemmer præcis hvor den skal støvsuge indenfor. Den er god til at ungå trapper og andre forhindringer. Et af de dejlige egenskaber er hvis den skal lade op og ikke er færdig med at støvsuge, køre den til lade stationen og oplader, og køre så ud hvor den sluttede for at fuldføre støvsugningen.

Med de i alt 7 rengøringsmønster som rum til rum, punkt, turbo, smart turbo, gentagelse, siksak og my space, er det et hav af muligheder for ordentlig rengøring.

Batteri

Den har et af de mest fortrukne batterier på markedet, litium Ion. Den støvsuger i op til 100 minutter før den skal tilbage og oplade. Det tager 180 minutter at oplade den fuldt.

Nøglespecifikationer
 • Køretid op til 100 minutter
 • Virtuel væg
 • Opladningstid på 180 minutter
 • Batteritype: litium Ion – 14,4 V
 • Lydniveau: 60 dB(A)
 • Smart fjernbetjening

Pris set til: 3.499 kr – WhiteAway

[penci_button link=”https://kombanu.dk/til/skousen/lg-vr8600ob/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til Skousen – 3.499 kr[/penci_button] [penci_button link=”https://kombanu.dk/til/whiteaway/lg-hombot-vr8600ob/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til WhiteAway – 3.499 kr[/penci_button]

Pris billig med smart sensorteknologi

Severin RB7025

Pris set til: 976 kr – Skousen

[icon name=”check-square” class=”” unprefixed_class=””] Gode anmeldelser

 

Severin RB7025

Severin RB7025

 

 

Den pris billige Severin RB7025, kan fås for under 1000 kr, det er der ikke mange robotstøvsugere der kan. Det skyldes den lille form faktor, men den har stadig hele 90 minutters støvsugningstid.

Den har en ret lav lyd på kun 65 dB. Med sin trappe sensor ungå den trapper. Den har et hav af moderne sensorteknologi i sig, og en smart LED indikator, der lyser når den gør rent. Med sine 3 trins rengøringsprogram er man sikkret et rent gulv eller tæppe.

Den har en beholder kapacitet på 350 mL, og er egnet til hårde gulve, og korthårede tæpper. Det anbefales ikke at bruge den på langhåret tæpper, da den vil sidde fast.

 

Nøglespecifikationer
 • Køretid op til 90 minutter
 • Opladningstid på 360 minutter
 • Batteritype: li-Ion – 19 V
 • Lydniveau: 60 dB(A)
 • Højde: 70 cm
 • Bredde: 28 cm

Pris set til: 976 kr – Skousen

[penci_button link=”https://kombanu.dk/til/skousen/severin-rb7025-2/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til Skousen – 976 kr[/penci_button] [penci_button link=”https://kombanu.dk/til/whiteaway/severin-rb7025/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til WhiteAway – 1.189 kr[/penci_button]

 

Testvinder med smart app styring

Neato Botvac Connected

Pris set til: 4.999 – Skousen

[icon name=”check-square” class=”” unprefixed_class=””] Gode anmeldelser

[icon name=”check-square” class=”” unprefixed_class=””] Testvinder – Tænk 2017

Neato Botvac Connected

Neato Botvac Connected

 

Den testvindende Neato Botvac Connected er en smart robot du kan styre via din smartphone. Den kortlægger dit hjem, og ved hvor den skal støvsuge, ved hjælp af en laser der drejer rundt 5 gange i sekundet. Du kan sende robotten til at gøre rent hvor du ønsker eller du kan sætte den på auto mode, hvor den selv kortlægger den mest effektive rengørings metode.

Med combo børsten er den især god til at opsamle hår fra de bedste dyre venner vi har derhjemme. Selv listerne kan den støvsuge med Neato Botvacøs præcise sidebørster. Med spot clean kan den støvsuge samme sted 2 gange for at få alt støve samlet op.

Den har flere børster, og en ekstra stor støvbeholder. Den har et højydene filter der opsamler selv små partikler til 0,3 mikron. Du kan nemt få adgang og rense filterne.

Hvis robotten mangler strøm, kører den tilbage til sin ladestation, og vender tilbage til det arbejde hvis den ikke er blevet færdig.

Nøglespecifikationer
 • Wifi connected og app
 • Lithium batteri
 • 120 min. køretid eco mode
 • 90 min køretid turbo mde
 • Laser styret

Pris set til: 4.999 – Skousen

[penci_button link=”https://kombanu.dk/til/skousen/neato-botvac-connected/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til Skousen – 4.999 kr[/penci_button] [penci_button link=”https://kombanu.dk/til/whiteaway/neato-botvac-connected-1175/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til WhiteAway – 4.999 kr[/penci_button]

Slankt design på kun 6 cm i højden!

Philips FC8776/01

Pris set til: 2.268 kr – Wupti

[icon name=”check-square” class=”” unprefixed_class=””] Gode anmeldelser

 

Philips FC8776

Philips FC8776

 

Med sit slanke design på kun 6 cm i højden kan Philips FC8776/01 komme ind og gøre rent overalt. Den er udstyret med Smart Detection System, som er en god kombination af de nyeste og smarte chips, gyroshop og accelerometer, der gør robotten virkelig effektiv. Robotten har 6 infrarøde sensor der scanner rummet for forhindringer såsom vægge og kabler, samt en trappe sensor der sørger for robotten vender om hvis den registrere en trappe.

Optimal rengøring

Robotten scanner omgivelserne og vælger derefter den ultimative strategi for bedste støvsugning. Man kan også planlægge at robotten skal støvsuge 24 timer i forvejen.

Med den medfølgende fjernbetrjening kan man selv styre robotten til fulde. Du kan styre hvor den skal hen, starte og stoppe den og meget mere. Med sit kraftige Litiumionbatteri kan den støvsuge i op til 130 minutter! Det tager 4 timer for den at oplade sig helt, og den har en lydniveau på 58 dB.
Den kan også klatre over dørtrin der er under 17 mm.

Nøglespecifikationer

 

 • XL-mundstykke
 • 6 cm højt
 • 130 min. driftstid
 • Batteritype: Li-ion – 12,8  V
 • Opladningstid: 4  timer
 • Lydniveau: 58  dB
 • Trapperegistrering
 • Smart fjernbetjening

 

Pris set til: 2.268 kr – Wupti

[penci_button link=”https://kombanu.dk/til/skousen/philips-fc8776-01/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til Skousen – 2.268 kr[/penci_button] [penci_button link=”https://kombanu.dk/til/wupti/philips-fc877601-robotstoevsuger/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til Wupti – 2.268 kr[/penci_button] [penci_button link=”https://kombanu.dk/til/whiteaway/philips-fc8776/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til WhiteAway – 2.268 kr[/penci_button]

Overraskende brugervenlig

iRobot Roomba 866

Pris set til: 3.999 kr – Wupti

[icon name=”check-square” class=”” unprefixed_class=””] Gode anmeldelser

 

iRobot Roomba 866

iRobot Roomba 866

 

Med sin enkle brugervenlighed er iRobot Roomba 866, nem at håndtere. Det eneste du skal gøre er bare at trykke på CLEAN knappe på robotten, og så støvsuger den for dig. Man behøves hellere ikke at være hjemme for at starte den, da den kan programmeres til at starte hver dag af sig selv.

Med AeroForce™-tretrinsrengøringssystemet og AeroForce™-støvopsamlere fjerne iRobot Roomba 866 op til 50% mere støv, hår og snavs på alle typer gulv.

Med sin sensor kortlægger den selv vejen rundt i din hjem, og vælger den mest optimale løsning. Batteriet har en driftstid på 60 minutter, og en opladningstid på 3 timer. Den har en lækker timerfunktion så den gør din planlægning meget nemmere.

 

Nøglespecifikationer
 • Højde: 9,2 cm
 • Diameter: 35
 • Nem start
 • Lydniveau: 58 dB
 • Batteri: NiMH

Pris set til: 3.999 kr – Wupti

[penci_button link=”https://kombanu.dk/til/skousen/irobot-roomba-866-2/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til Skousen – 3.999 kr[/penci_button] [penci_button link=”https://kombanu.dk/til/wupti/irobot-roomba-866-robotstoevsuge/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til Wupti – 3.999 kr[/penci_button] [penci_button link=”https://kombanu.dk/til/whiteaway/irobot-roomba-866/” icon=”fa fa-shopping-cart” icon_position=”left” nofollow=”1″]Til WhiteAway – 3.999 kr[/penci_button]

 


 

Andre har kigget på:

0
iBook G3

iBook G3

Dette tager virkelig en ned af ...
1
JBL Link Til Bilen

JBL Link Til Bilen

Lav din bil om til en kørende ...
Ukendt
0
IKEA Smart-rullegardiner

IKEA Smart-rullegardiner

IKEA har løftet sløret for deres ...
700 kr
0
Samsung Minimal Skærm

Samsung Minimal Skærm

Få det meste ud af den plads som ...
Ukendt
Vis næste
 Stedet for produkt elskere - Kombanu
Logo
Opret en ny konto
Gendan adgangskode